Bambona

Kui nõukogude ajal oli toidu kõrvale pakutav toorsalat pigem erand kui reegel, siis nüüd on Eestis elu õnneks õigesse rööpasse pöördunud: me ei kujuta ette, et prae kõrval poleks ka midagi rohelist. Kellelegi pole enam võõras ka teadmine, et köögi- ja puuviljadest saab inimene kätte talle vajalikud mineraalained ning vitamiinid, õigesti toitudes ei pea keegi apteegist kalli raha eest vitamiine ja toidulisandeid ostma.

Tervisliku toidu juurde käib tingimata köögi- ja puuvili, kuid meie külluslikelt lettidelt polegi tõeliselt hea rohelise kraami valimine lihtne. Siinkohal tulevad appi terve talupojamõistus ning mõned lihtsad nõuanded, mida tuleks köögi- ja puuviljaga toimetades silmas pidada. Alljärgnevad väärt nõuanded pärinevad TEA kirjastuses 2006. aastal välja antud mahukast raamatust „Maailma toiduainete entsüklopeedia”.

Sisene

Logi sisse

Kasutajanimi
Parool
Pea meeles